Valikko

Jo vuodesta 1977.

  • Aina kiinteä toimituskulu 
  • 14 päivän palautusoikeus 
  • Nopeat toimitukset kirjeessä kotiin

Ostoskori on tyhjä.

Kudotut nimikointinauhat


Vanhemmat ovat merkinneet lastensa vaatteita nimikointinauhoilla tai nimietiketeillä niin kauan kuin esikouluja on ollut olemassa. Euroteam oli ensimmäinen yritys Suomessa, joka alkoi valmistamaan kudottuja nimikointinauhoja, joita vanhemmat voivat ostaa edullisesti. Aluksi vanhempien oli ommeltava nimikointinauhat kiinni vaatteisiin, mikä aiemmin ei ollut mikään ongelma sillä kodeissa ommeltiin ennen enemmän. 


Monet tämän päivän stressaantuneista vanhemmista valitsevat nimilaput, jotka voi silittää kiinni vaatteisiin. Tietenkin se on harmillista eikä yhtä hyvän näköistä. Mutta täyttääksemme asiakkaidemme kysynnän, olemme ottaneet valikoimaan myös laadukkaita nimilappuja.


Lisäksi olemme luoneet myös omia tarvikkeita, patentoidun keksintömme Taggitin jonka ansiosta lasten vaatteet voi merkitä nimikointinauhalla nopeasti ja yksinkertaisesti.


Haluamme taistella nimikointinauhan puolesta sillä mielestämme se on tyylikkäämpi valinta kuin nimilaput tai tekstiilileima, lisäksi nimikointinauhalla on muita hyötyjä. Suurin hyöty on, että olemme ainoa yritys Ruotsissa joka voi tarjota puuvillaisia nimikointinauhoja, joka täysin luonnollinen materiaali eikä siten aiheuta allergisia reaktioita eikä kutita. Lisäksi jos aiot myydä lasten vaatteet käytön jälkeen eteenpäin, voit vain irrottaa nimikointinauhan ja uusi vanhempi voi kiinnittää oman nimikointinauhansa.

Mikäli tarvitset kudottua niminauhaa, tutustu meidän klassiseenniminauhaan, sateenkaaren väreillä olevaan nauhaan taivärilajitelmanauhaan.


Jos haluat nähdä koko Euroteam.fi valikoiman vaatteiden merkkaukseen, klikkaa tästä.

  Loading...