Valikko

Jo vuodesta 1977.

  • Aina kiinteä toimituskulu 
  • 14 päivän palautusoikeus 
  • Nopeat toimitukset kirjeessä kotiin

Ostoskori on tyhjä.

Tietosuojaseloste

Tämä käytäntö on voimassa 25. Toukokuuta 2018 alkaen ja korvaaedellisen version.

Tietosuojakäytännössä kuvataan, miten keräämme, käytämme, tallennamme, luovumme ja suojelemme henkilötietojasi sekä miksi ja mihin tarkoitukseen.

Käyttämällä tätä sivustoa tunnustat, että Euroteam Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojakäytännön mukaisesti.

Euroteam kunnioittaa verkossa tarjottujen henkilötietojen yksityisyyttä ja olemme hyvin tietoisia siitä, että tarvitsemme asianmukaisen suojan ja turvallisen käsittelyn.

 

Henkilökohtaisia tietoja

Henkilökohtaiset tiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää henkilön tunnistamiseen, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, henkilön etu- ja sukunimi, ikä, sukupuoli, kotipaikka tai muu fyysinen osoite, sähköpostiosoite tai muut yhteystiedot riippumatta henkilön kotipaikasta tai osoitteesta työpaikalla.


Henkilökohtaiset tiedot, kuten Euroteam kerää ja hallinnoi

Yleensä voit käyttää tätä sivustoa kertomatta meille, kuka olet tai jakaa henkilökohtaisia tietoja.

Euroteam tarvitsee kuitenkin henkilökohtaisia tietoja voidakseen tehdä liiketoimintaa kanssasi ja toimittaa uutisia ja muita palveluita. Euroteam kerää ja hallinnoi tietoja sinusta, kun:

  • Annat tietoja, kun luot tai muutat käyttäjätilin tietoja

  • Maksat ostoksen

  • Lähetät meille kysymyksen tai valituksen tai annat meille palautetta

  • Lähetätte meille muita henkilökohtaisia tietoja verkkosivuston kautta tai muulla tavalla.

Euroteam kerää vain tarpeellisia henkilökohtaisia tietoja (esim. sähköpostiosoiteen tai kotiosoiteen) asiakkaan pyytämästä tuotteesta.Henkilötietojen ja henkilötietojen kirjaaminen on välttämätöntä, jotta voimme analysoida, miten käyttäjät käyttävät Euroteamin verkkosivustoa Google Analyticsin kautta.

Euroteam ei kerää tietoja asiakkaista, jotka toimitetaan kolmannelle osapuolelle. Emme myöskään säilytä maksutietoja, kuten tilinumero tai kortin numero jne.

 

Kuka voi käyttää henkilökohtaisia tietoja?

Euroteam.fi-sivulla luetellut henkilötiedot toimitetaan vain

  • Yhtiön sisäiselle osastolle

  • Valituille ja luotetuille kolmansille osapuolille, joiden on käytettävä henkilökohtaisia tietojasi tilaamiesi tuotteiden toimittamiseen

 

Emme koskaan myy tai vuokraa tietojasi kolmansille osapuolille.

Nykyisen lainsäännön mukaan Euroteam jakaa henkilötietoja vain muille, kuten väärinkäytösrekisteriä, jos kyseinen asiakas väärinkäyttää tai harjoittaa petosta Euroteamia vastaan.

Jotta voimme kehitää ja parantaa euroteam.fi tarjoamme tilastoja siitä, miten asiakkaamme käyttävät sivustoa. Tilastoja käytetään vain yhteenveto-muodossa jossa näemme muun muassa, mitkä sivut ja selaimet asiakkaamme haluavat. Euroteam käyttää Google Analyticsia keräämään kaikki tilastot.

Edellä mainittujen tapausten lisäksi Euroteam ei anna tietoja asiakkaan palveluiden käytöstä osoitteessa euroteam.fi.

 

Henkilökohtaisten tietojen tallentaminen

Henkilökohtaiset tiedot tallennetaan yhtiön palvelimelle ja yrityksen vuokrattuihin palvelimiin, ns. Pilvipalveluihin. Jotkin henkilökohtaiset tiedot käsitellään kolmansilla osapuolilla, jotka tallentavat ja käsittelevät henkilötietoja Euroteamin puolesta tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavien tietosuojalakejen mukaisesti. Tallennamme vain henkilökohtaisia tietoja niin kauan kuin se on välttämätöntä edellä mainituilla ehdoilla.

 

Kuinka kauan tietoja tallennetaan?

Jos olet suostunut olemaan Euroteamin asiakas,  tietosi tallennetaan niin kauan kuin tarvitaan ja lain vaatimuksen mukaan tai täyttää Euroteamin sitoutumisen sinulle, esim. täyttämään toimitus- ja takuuehdot.

Tietosi tallennetaan enintään sovellettavan henkilötietolain mukaan.

 

Tietojen saatavuus

Sinulla on oikeus saada tietää mitä henkilötietoryhmiä käsittelemme, jotka koskevat sinua - rekisteritiedostojen kautta. Rekisteriselosteet ovat ilmaiseksi kerran vuodessa, jos haluat rekisterin otteen useammin kuin kerran samana vuonna, veloitamme hallinnollisen maksun 395 SEK: sta kerrallaan. Jos haluat kopion näistä, kirjoita meille osoitteeseen GDPR@euroteam.fi.

 

Cookies

Sen lisäksi, mitä tietoja olet hankkinut,kun rekisteröidyt uutiskirjeen tai muiden palveluiden yhteydessä, sivusto käyttää cookies.Jos haluat lukea lisää teknologiasta ja sen käytöstä verkkosivuillamme ja palveluissamme, ohjelmissamme ja apuohjelmistomme, katso tästä.

 

Tietoja mainospalvelimista

Euroteam on mukana osissa säännöllisissä sopimuksissa  tai on yhteistyössä mainostajien kanssa, mikä sallii cookies  sijoittamisen asiakkaan laitteeseen, kun hän napsauttaa mainosta. Tämä rekisteröi kyseisen mainoksen käytön.

 

Ota yhteys, muuta ja päivitä tietosuojakäytäntö

Euroteam pyrkii jatkuvasti täyttämään henkilötietojen suojaamista koskevat vaatimukset. Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja tietosuojakäytännöstämme tai siitä, miten käytämme henkilökohtaisia tietojasi, ota yhteyttä osoitteeseen GDPR@Euroteam.fi.

  Loading...

Ole ensimmäisenä uusien tuotteiden ja tarjousten kanssa!

×